محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند راهکار جدید برای کاهش قاچاق کالا در کشور | تصویب بسته جامع برای پیشگیری از جرائم گمرکی برگزاری مرحله نهایی مسابقات ملی فناوری نانو در نیمه اول مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: مدارس کانکسی در این استان جمع نشد | کمبود ۱۸ هزار معلم در سال تحصیلی جدید + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۹۰۸۱
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: مدارس کانکسی در این استان جمع نشد | کمبود ۱۸ هزار معلم در سال تحصیلی جدید + فیلم
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در سال گذشته، ۲۳ هزار معلم در سراسر استان کم داشتیم و در سال جدید و با توجه به جذب ۵ هزار معلم از طریق آزمون ماده ۲۸ و ورودی دانشگاه فرهنگیان، هنوز ۱۸ هزار معلم کم داریم که در تلاشیم از طریق افزایش موظفی همکاران، نیرو‌های خرید خدمات و...، این مشکل را رفع کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی اسدی صبح امروز چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) در نشست خبری با خبرنگاران در مشهد، با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای پروژه مهر سال تحصیلی جدید عنوان کرد: در خراسان رضوی، تعداد ۷۲۵ پروژه آموزشی در حال ساخت است که از این تعداد، ۲۷۳ پروژه آموزشی شامل مدارس جدید و نوسازی آن اول مهرماه افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: این افتتاح‌ها در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی است و بیش از ۵۰ درصد پروژه‌های مذکور روند پیشرفتی پیدا کردند و مابقی پروژه‌ها دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهند رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی افزود: در سال تحصیلی جدید و به هنگام بازگشایی مدارس، پویش «سرافراز» را با هدف اهتزاز پرچم ایران و ارائه نقشه کشور در سراسر مدارس خواهیم داشت تا دانش‌آموزان با توجه به حماسه جنگ تحمیلی ۱۲روزه، نقشه و پرچم ایران را دیده و بازتعریفی در ذهن خود داشته باشند.

اسدی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای مراسمات آغاز سال تحصیلی انجام شده است و جشن «جوانه‌ها» در تاریخ ۳۰ شهریور و جشن «شکوفه‌ها» در ۳۱ شهریور برگزار می‌شوند و زنگ‌های «آغاز سال تحصیلی»، «ایثار و شهادت» و «نماز» نیز اول مهرماه نواخته خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌های جشن‌های آغاز سال تحصیلی، خاطرنشان کرد: تفاوتی که نسبت به سال‌های گذشته ایجاد کرده‌ایم، این است که آغاز مهر از یک شهر کم‌برخوردار شهرستان تایباد با حضور استاندار انجام خواهد شد.

وی گفت: اگر برنامه‌های ریاست جمهوری در افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه اجرایی شود، ما نیز در استان ۲۷۳ مدرسه را به‌طور همزمان افتتاح خواهیم کرد و تابع برنامه‌های کشوری در این بخش خواهیم بود. زنگ نماز به امامت آیت‌الله علم‌الهدی در دبیرستان برزگر واقع در خیابان امت برگزار خواهد شد و دانش‌آموزان یکم مهرماه را با نماز آغاز خواهند کرد. همچنین، زنگ عشایر در یکی از روستاهای شهرستان تایباد به صدا در خواهد آمد و این رویداد در یکی از روستاهای عشایری برگزار خواهد شد.

مدارس کانکسی از خراسان رضوی جمع نشدند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره آخرین وضعیت مدارس کانکسی، خشتی و گِلی عنوان کرد: در راستای افتتاح ۲۷۳ مدرسه در سال تحصیلی جدید، برخی از مدارس نیز تا سال ۱۴۰۵ تکمیل خواهد شد؛ لذا در راستای جمع‌آوری کامل مدارس کانکسی موفق نبودیم و برنامه‌ریزی‌ها برای آن است تا این مشکل تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵ از طریق منابع اعتباری مختلف رفع شود.

تاکنون، ۳۶ هزار دانش‌آموز تبعه را ثبت‌نام کرده‌ایم

او همچنین به ثبت‌نام اتباع در استان خراسان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی گذشته، ۷۷ هزار ثبت‌نام اتباع در مدارس داشتیم و از این حیث، دومین استان کشور بودیم. در حال حاضر و طی ۱۰ روز گذشته، مجوز ثبت‌نام اتباع به دست آموزش و پرورش رسیده است و کلیه اتباعی که ثبت‌نام می‌شوند، باید گواهی‌های مجاز و معتبر موردتأیید کشورمان را داشته باشند.

اسدی تصریح کرد: تعداد افراد مشمول ثبت‌نام تاکنون ۳۶ هزار و ۶۴۷ نفر بوده است که آمار ۸۰ درصد ثبت‌نام قطعی را به ما داده‌اند. شایان ذکر است، وزارت کشور تاکنون برای ثبت‌نام اتباع غیرمجاز در استان خراسان رضوی و سراسر کشور هیچ‌گونه مجوزی صادر نکرده است. 

وی خاطرنشان ساخت: آمارها در حوزه اتباع نشان می‌دهد با کاهش ۴۰ درصدی ثبت‌نام پس از خروج اتباع مواجه هستیم و این اتفاق باعث ایجاد فضا‌های آموزشی بیشتر می‌شود.

اسدی درباره تعداد کل دانش‌آموزانی که امسال وارد مدارس خواهند شد نیز گفت: در استان خراسان رضوی تاکنون یک میلیون و ۴۲۳ هزار ثبت‌نام قطعی داشتیم و در پایه اول ابتدایی نیز ۱۱۷ هزار ثبت‌نام داشته‌ایم که آمار ۹۹ درصد ثبت‌نام قطعی را به ما نشان می‌دهد.

تراکم دانش‌آموزان در هر کلاس باید ۲۶ نفر باشد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درخصوص سرانه‌های آموزشی دانش‌آموزان عنوان کرد: تراکم کلاسی براساس استاندارد‌های ابلاغی، باید ۲۶ دانش‌آموز در هر کلاس باشد که این تعداد در برخی کلاس‌های ما تا ۳۰ نفر هم می‌رسد که امری طبیعی تلقی می‌شود. اما اگر همین آمار به مرز ۴۵ دانش‌آموز در کلاس برسد، موردتأیید ما نیست.

اسدی ادامه داد: در نواحی یک، پنج و هفت آموزش و پرورش مشهد، مشکل کمبود کلاس داریم و تراکم دانش‌آموز را شاهد هستیم. علت این امر، انبوه‌سازی در مناطقی است که شامل نواحی آموزش و پرورش ما می‌شود و امیدواریم تا سال تحصیلی ۱۴۰۵، این مشکل را برطرف نماییم.

وی درمورد آخرین آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز متذکر شد: با بررسی و شناسایی‌های لازم، ۳ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی و به مدارس بازگردانده شدند. تلاش ما بر این است که دانش‌آموزی از تحصیل عقب نیفتد و اگر دانش‌آموزانی باشند که به علت فقر، ترک تحصیل کرده‌اند، آموزش و پرورش خود را موظف به ارائه خدمات آموزشی رایگان به آن‌ها می‌داند.

هیچ دستوری برای حذف کلاس‌های حضوری صادر نشده است

وی درخصوص آموزش آنلاین، خاطرنشان کرد: در مورد کلاس‌های آنلاین، لازم به ذکر است که جلسات آنلاین وجود دارد، اما برنامه ما به گونه‌ای نیست که به صورت کامل بر کلاس‌های مجازی محور تکیه کند. هدف ما این است که دانش‌آموزان به صورت حضوری در کلاس‌ها حضور داشته باشند و در منزل آموزش نبینند. تا این لحظه، هیچ دستوری برای حذف کلاس‌های حضوری صادر نشده و ما نیز برنامه‌ای برای این موضوع نداریم.

 اسدی در خصوص تعمیر و تجهیز مدارس گفت: بودجه‌های لازم در استان و ادارات مربوطه توزیع شده است. یکی از برنامه‌های مهم در این زمینه، طرح «شهید عجمیان» است که به منظور زیباسازی و بهبود شرایط مدارس در حال اجرا هست.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی توضیح داد: مدارس برای بهسازی محیط‌های آموزشی، بیش از ۱۴۰۰ کلاس را در بر می‌گیرند و در حال حاضر این فرآیند در حال انجام است. اقدامات شامل رنگ‌آمیزی، نقاشی و بازسازی میز و نیمکت‌های فرسوده است. گروه‌های مردمی و جهادی و همچنین عزیزانی که در داخل مدارس فعالیت دارند، در اجرای این طرح مشارکت می‌کنند.

لزوم آشنایی مدیران، معلمان و اولیا با هوش مصنوعی

اسدی درخصوص اهمیت آشنایی با هوش مصنوعی، یادآور شد: مدیران، معلمان و اولیا باید با هوش مصنوعی آشنا شوند و آن را به کار ببرند. ۱۰هزار نفر تحت پوشش آموزش هوش مصنوعی قرار دارند و در تابستان دوره‌های آموزشی برای دوره‌های ابتدایی و متوسطه برگزار شده است. امیدواریم تا ابتدای مهرماه ۱۰۰ درصد همکاران ما تحت پوشش توانمندسازی نیروی انسانی قرار بگیرند.

 وی ادامه داد: در راستای بازگشایی مدارس، پویش« سرافراز» به منظور اهتزاز پرچم ایران و نقشه جمهوری اسلامی در تمامی مدارس کشور آغاز خواهد شد. هدف از این اقدام این است که تمامی دانش‌آموزان این نقشه را بازبینی کرده و نسبت به هویت و تمدن خود دوباره در ذهن‌ها خود را مرور کنند و نقشه را به شکلی خلاقانه بازتعریف کنند. این فرآیند به ویژه برای یادآوری مسائل جنگ تحمیلی ۱۲روزه و نهادینه‌سازی اتحاد و انسجام در نسل جوان خواهد بود تا ایران را عزیز بدارند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: این اقدام وسیله‌ای برای تربیت دانش‌آموزان و بخشی از آموزش تربیتی ما خواهد بود، که در آن دانش‌آموزان از دغدغه‌مندی بیشتری برخوردار خواهند شد. امید است که همکاران ما، مدرسان مدارس، اهتمام ویژه‌ای نسبت به آشنایی دانش‌آموزان با هویت‌های ایرانی در آغاز سال تحصیلی داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->